Alte știri

Un suporter moldovean a întrerupt pentru câteva clipe meciul dintre Franța și Elveția jucat aseară la București

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un moldovean a întrerupt pentru câteva clipe meciul dintre Franța și Elveția jucat aseară la București, informează Sputnik.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Incident neplăcut pe stadionul de la București la meciul de fotbal între Franța și Elveția. Un suporter în tricoul naționalei Moldovei a intrat pe teren chiar în timpul meciului.

Presa de peste Prut scrie că bărbatul, îmbrăcat cu un tricou al naționalei Moldovei, a alergat pe teren în prima repriză a duelului de la București.

Acesta a fost pus la pământ de un steward, iar jocul a fost oprit pentru aproximativ un minut, jucătorii profitând de pauză pentru a se hidrata. Partida s-a reluat fără alte incidente.

Meciul de la EURO 2020 de până acum s-a jucat la București, pe Arena Națională. Franța – Elveția, din optimi, a avut nevoie de prelungiri și penalty-uri. A fost 3-3 după 90 de minute și s-a încheiat 4-5 la loviturile de departajare.

Elvețienii sunt în sferturi după ce Sommer a parat ultimul penalty, executat de Mbappe. Franța, campioana mondială, a fost eliminată dramatic de Elveția, la penaltiuri.

Citește și: Unde vor fi amplasate cele două puncte mobile pentru vaccinarea anti-COVID-19

loading...

Comments are closed.