Un suporter moldovean a întrerupt pentru câteva clipe meciul dintre Franța și Elveția jucat aseară la București

Un moldovean a întrerupt pentru câteva clipe meciul dintre Franța și Elveția jucat aseară la București, informează Sputnik.md

Incident neplăcut pe stadionul de la București la meciul de fotbal între Franța și Elveția. Un suporter în tricoul naționalei Moldovei a intrat pe teren chiar în timpul meciului.

Presa de peste Prut scrie că bărbatul, îmbrăcat cu un tricou al naționalei Moldovei, a alergat pe teren în prima repriză a duelului de la București.

Acesta a fost pus la pământ de un steward, iar jocul a fost oprit pentru aproximativ un minut, jucătorii profitând de pauză pentru a se hidrata. Partida s-a reluat fără alte incidente.

Meciul de la EURO 2020 de până acum s-a jucat la București, pe Arena Națională. Franța – Elveția, din optimi, a avut nevoie de prelungiri și penalty-uri. A fost 3-3 după 90 de minute și s-a încheiat 4-5 la loviturile de departajare.

Elvețienii sunt în sferturi după ce Sommer a parat ultimul penalty, executat de Mbappe. Franța, campioana mondială, a fost eliminată dramatic de Elveția, la penaltiuri.

Citește și: Unde vor fi amplasate cele două puncte mobile pentru vaccinarea anti-COVID-19

Total
0
Shares
Total
0
Share