Alte știri

Un tânăr a fost reținut, în capitală, pentru jaf. Ce riscă acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un tânăr care a comis un atac tâlhăresc.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Polițiștii au fost alertați la finele lunii ianurie, de către o angajată a unei companii de microfinanțare, comunicând că a fost amenințată și au fost sustrase mijloace bănești. Potrivit informațiilor acumulate de forțele de ordine, individul a intrat cu mască medicinală pe față și cu un cuțit, a amenințat angajata companiei și a sustras bani în sumă de 11 525 lei.

Individul s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani originar dintr-o localitate din r. Căușeni, anterior judecat pentru jaf, iar recent a fost eliberat din penitenciar. Reținerea tânărului a avut loc într-un apartament din sec. Buiucani, unde se afla în vizită la un prieten.

Ulterior în urma desfășurării percheziției autorizate de către polițiști, în locuință a fost depistat un cuțit, mănuși, mască medicinală, telefoane mobile. Individul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri în cadrul cauzei penale pornită pentru tâlhărie. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar pentru fapta comisă, conform legislației el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Cei doi pacienți, internați la “Toma Ciorbă”, rămân în spital și așteaptă rezultatele testelor de sânge

loading...

Comments are closed.