Externe

Un tânăr a recurs la măsuri extreme pentru a-și procura un iPhone! Și-a vândut un rinichi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Câți dintre noi nu am glumit că ar trebui să ne vindem un rinichi pentru a ne permite cel mai nou model de iPhone, dar un tânăr din China chiar a recurs la acest gest drastic, scrie libertatea.ro.

Xiao Wang are 24 de ani, dar în urmă cu patru ani, când era în liceu, a fost lansat pe piață noul iPhone 4, ait toată lumea în școala lui a fost înnebunită. S-a ajuns atât de departe, încât cine nu venea cu acest telefon era dat la o parte.

Pentru că familia lui nu își permitea să-i dea bani pentru a-și cumpăra noul iPhone, Xiao a căutat metode de a face bani și a ajuns în contact cu o rețea de traficanți ilegali care i-au spus că e în regulă să doneze un rinichi și va putea duce o viață normală în continuare.

Tânărul a primit 3.200 de dolari pentru rinichiul său și după operația care a avut loc într-un spital improvizat și-a cumpărat telefonul mult-dorit. Însă mediul și ustensilele cu care a fost realizată operația nu au fost dezinfectate corespunzător și rana adolescentului s-a infectat.

El nu a avut curaj să le spună părinților despre operație până când s-a simțit foarte rău și a trebuit să meargă la un spital adecvat. Funcțiile renale i-au fost grav afectate de infecție și Xiao a fost imobilizat în pat de atunci.

Atât persoana care a intermediat vânzarea cât și spitalul unde s-a făcut transplantul au fost aduși în fața instanței și au fost obligați să plătească familiei tânărului o sumă uriașă de bani, dar din păcate acest lucru nu schimbă faptul că sănătatea tânărului a fost compromisă pentru totdeauna.

loading...

Comments are closed.