Social

Un tânăr de 17 ani din Orhei a furat bunuri de peste 190 000 de lei din locuința unei consătene

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un adolescent de 17 ani, profitând de faptul că stăpâna gospodăriei se afla peste hotarele țării, a sustras din interiorul casei acesteia mai multe bijuterii din aur și argint, ceasuri de mână, 2 televizoare, sticle cu vinuri de colecție, dar și alte mărfuri de uz casnic.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La scurt timp, în urma măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, bănuitul a fost identificat și escortat la IP Orhei. Tânărul este originar din satul Budăi.

În urma acțiunilor întreprinse de către polițiști, sub conducerea Procuraturii Orhei, la data de 27 aprilie în cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului au fost depistate și ridicate o parte din bunurile declarate ca fiind sustrase.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar minorul este cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.

Procuratura și Poliția întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații în scopul acumulării materialului probator pe acest caz.

loading...

Comments are closed.