Social

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru jaf stradal. Cum s-a întâmplat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din Transnistria, a fost reținut pe urme fierbinți de ofițerii secției de investigare infracțiuni a IP Centru de comun cu angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Dispeceratul IP Centru a fost sesizat pe data de 27 iulie curent, de către o doamnă comunicând că a fost jefuită pe str. Ismail. Polițiștii imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Femeia în vârstă de 57 de ani, le-a comunicat forțelor de ordine că în timp ce intra în scara blocului de locuit a fost bruscată de către un individ și în mod deschis deposedată de geanta de dame în care se afla o pereche de ochelari de vedere la preț de 2000 lei, telefon mobil de model „Samsung A 50” și mijloace bănești, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Totodată femeia a reușit să memoreze semnalmentele suspectului comunicându-le polițiștilor. Prejudiciul cauzat doamnei constituie 9 600 lei.

Astfel, în urma reacționării prompte a forțelor de ordine, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat, acesta fiind recunoscut de către partea vătămată. În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția.

Bănuitul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat pentru Jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.