Social

Un tânăr din Bălți susține că a primit în dar un permis de conducere, iar acum riscă să răspundă penal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un conațional susține că a primit în dar un permis de conducere, iar acum riscă să răspundă penal pentru deținerea actelor oficiale false. Persoana a fost depistată în timpul controlului suplimentar, în punctul de trecere a frontierei Costești.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ieri, 6 mai 2022, pe sensul de ieșire din țară, printre pasagerii rutei Chișinău-Nita a fost identificat cetățeanul moldovean. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus controlului adițional persoana în cauză. Ca urmare, acesta a înmânat la verificare și un permis de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile moldovenești. Din primele cercetări s-a constatat că este un act falsificat.

În cele din urmă și posesorul, tânăr de 27 de ani originar din Bălți, a recunoscut că i-a fost oferit ca suvenir de către un prieten. La școala auto nu ar fi învățat și nici nu ar fi apelat la prieten pentru a-și perfecta astfel de documente. În Franța tânărul pleca la muncă.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord continuă cercetările sub toate aspectele legale. Documentul „suvenir” a fost ridicat și urmează să fie suspus expertizei.

loading...

Comments are closed.