Alte știri

Un tânăr din capitală a prejudiciat o companie de telefonie mobilă cu suma de 22 000 lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, în urma acțiunilor desfășurate, au reținut un bărbat care prin înșelătorie a prejudiciat o companie prestatoare de servicii de telefonie mobilă, cu suma de 22 000 lei. Suspectul s-a dovedit a fi în vârstă de 30 de ani și este originar din capitală.

Individul, urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor prin inducerea în eroare și sub pretextul de a procura un telefon în credit, a încheiat 1 contract oferind date false, după care de la compania respectivă a obținut un telefon mobil de model ,, Samsung”.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina, declarând că a comis infracțiunea cu scopul de a obține profit, astfel telefonul obținut, l-a vândut unei persoane necunoscute, dupa ce a plasat un anunț pe internet.

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru ,, Escrocherie”, iar conform legislației penale în vigoare, acesta riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

loading...

Comments are closed.