Alte știri

Un tânăr din Florești a plecat la Paris, iar de aproape trei săptămâni este de negăsit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr din Florești a plecat la Paris, iar de aproape trei săptămâni este de negăsit. Potrivit unei postări de pe Facebook, acesta a contactat rudele la începutul lunii august, dar de atunci nu mai răspunde la telefon și nu apare pe rețelele de socializare.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Am o mare rugăminte la toți cei ce sunt plecați la Franța sau aveți rude acolo, rog să distribuiți poate cineva îl va cunoaște pe Moraru Daniel (verișorul meu), născut în satul Ion-Vodă, raionul Florești, pe 02 iunie 1990, care a dispărut fără urmă la Paris, acum 3 săptămâni. Orice tentativă de a lua legătura cu el a fost fără succes: nu răspunde la telefon și nu apare pe rețelele de socializare. Ultima oară a contactat-o pe mama sa pe data de 3 august. Vă mulțumesc anticipat la toți!”, a scris Alina Barila, care susține că este rudă cu băiatul.

În comentarii, un conațional a scris că a lucrat împreună cu el ceva timp în urmă, însă acesta a plecat fără să anunțe dacă se mai întoarce: ”Eu îl cunosc, a muncit cu mine în luna iulie, apoi a dispărut fără să-mi spună ca numai vine la muncă. Știu că trăiește la metroul 13 Sant Denis, cu niște băieți din Leova”.

loading...

Comments are closed.