Alte știri

Un tânăr din Ialoveni a rămas fără permisul de conducere cumpărat cu 1000 de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe lângă faptul că a scos din buzunar o mie de euro pentru perfectarea permisului de conducere, dorind să economisească din timp, s-a ales cu cercetare penală în urma identificării neveridicității acestuia. Polițiștii de frontieră din Direcția regională Vest documentează cazul pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Pentru autorizarea intrării în Republica Moldova la linia de control s-a apropiat un mijloc de transport de model Mercedes E220. În calitate de pasager se afla un locuitor al raionului Ialoveni, în vârstă de 23 de ani. Conform analizei de risc, polițistul de frontieră i-a solicitat să mai prezinte și alte acte dacă le deține. Tânărul a oferit permisul de conducere, care verificat cu tehnica din dotare s-a depistat lipsa elementelor de protecție asupra acestuia.

Audiat, pasagerul a recunoscut că a apelat la serviciile unui străin pentru perfectarea actului cu pricina, doar că acesta îl asigurase că va fi unul autentic. Pentru a obține permisul, care ar fi fost eliberat de autoritățile naționale, tânărul a scos din buzunar 1000 de euro, însă acum riscă o pedeapsă penală.

În repercursiune, actul a fost ridicat și transmis în adresa laboratorului de expertiză tehnico-juridic. În urma rezultatului de laborator și a tuturor circumstanțelor înregistrate și verificate de polițiștii de frontieră se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Citește și: VIDEO // Doctor în drept: Procurorul general trebuie sesizat la capitolul uzurpării puterii în stat de către Maia Sandu

loading...

Comments are closed.