Social

Un tânăr din Măgdăcești, raionul Criuleni, a ars în propria casă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 28 septembrie pompierii IGSU au fost alertați despre producerea unui incendiu în satul Măgdăcești, raionul Criuleni. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:55. Potrivit informațiilor înregistrate, o casă de locuit cu două nivele a fost cuprinsă de flăcări.

Pentru lichidarea arderii la fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit arde o mansardă și acoperișul casei. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 21:15 și lichidarea completă a incendiului la ora 21:22.

În timpul intervenției, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 38 de ani, iar a doua persoană, de asemenea, un bărbat s-a evacuat de unu singur fiind preluat de urgență la spital cu arsuri grave pentru îngrijiri medicale.

Conform IGSU, în urma incendiului, flăcările au distrus complet mansarda și acoperișul casei de locuit cu suprafața de 126 m2.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

De la începutul anului 2021 au fost înregistrate 1152 de incendii în care 63 de persoane și-au pierdut viața, inclusiv un minor.

loading...

Comments are closed.