Social

Un tânăr din Pakistan s-a identificat la frontieră cu pașaportul fratelui său

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Aeroportul Internațional Chișinău, un tânăr din Pakistan s-a identificat la controlul de frontieră cu un pașaport german care nu-i aparținea.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 20:30, străinul de 28 de ani s-a prezentat pe sensul de intrare în R. Moldova, printre pasagerii cursei „Istanbul-Chișinău”. În cadrul procedurii de identificare, polițiștii de frontieră în comun cu ofițerul FFRONTEX au stabilit că pașaportul persoanei, care ar fi emis de autoritățile germane, nu i-ar aparține, chiar dacă în document este fotografia acestuia.

În fapt, tânărul a fost supus controlului de nivelul II, unde s-a constatat că este cetățean pakistanez. La audieri, persoana a declarat că pașaportul este al fratelui, care deține cetățenia germană, și pentru a ajunge și el în Germania, fratele ar fi operat modificări ilegale în pașaportul personal.

Actul cu semne de falsificare a fost ridicat pentru a fi transmis spre expertiză. Străinul a făcut cale întoarsă în țara de pornire, fiindu-i refuzată intrarea în R. Moldova.

loading...

Comments are closed.