Alte știri

Un tânăr din raionul Râşcani, în stare extrem de gravă, după ce ar fi fost BĂTUT CRUNT de doi adolescenţi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 19 ani din satul Duruitoarea Nouă, raionul Râşcani, a ajuns în stare extrem de gravă la spital, după ce ar fi fost bătut crunt de către doi adolescenţi din satul vecin.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Incidentul a avut loc sâmbăta trecută, pe stadionul din localitatea Văratic, acelaşi raion, transmite publika.md.

„L-a lovit pe minorul de 17 ani cu mingea întâmplător, jucându-se. Şi minorul s-a apropiat de el şi i-a spus de ce l-a lovit, dar copilul meu şi-a cerut scuze. Înspre seară când să plece acasă, undeva pe la ora 20:30, l-au chemat într-o parte, l-au dat jos şi cu prietenul său și au început să-l lovească cu picioarele”, a povestit mama victimei.

Femeia mai spune că martorii scenei au fost alţi adolescenţi care nu au intervenit: „El şi-a pierdut cunoştinţa. L-au udat cu apă, şi-a venit în fire şi au sunat la ambulanţă.”

Tânărul a fost transportat la Spitalul Raional Râșcani unde a fost operat. El se află în secția reanimare, iar medicii susțin că starea lui este gravă, dar stabilă. Între timp, mama victimei ne-a spus că deși poliția a fost la fața locului, nu a făcut nimic în acest caz.

„Mi-au spus că nu sunt la curent cu cazul dat. Nici nu ştiu ce s-a întâmplat. Aş vrea să iasă la iveală dreptatea şi aceşti minori să fie traşi la răspundere”, a explicat femeia.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Ina Moscaliuc, ne-a spus că oamenii legii investighează cazul.

„Se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Totodată, a fost numită expertiza medico-legală pentru a stabili gravitatea vătămărilor corporale şi a fi luată o decizie legală”, a declarat Ina Moscaliuc.

Presupuşii agresori de 16 şi 17 ani din satul Văratic se află în libertate.

loading...

Comments are closed.