Alte știri

Un tânăr din Râșcani a publicat un colaj video cu o tânără în ipostaze intime, pentru a-și crește numărul de vizualizări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 22 de ani, originar din orașul Rîșcani, având ca scop promovarea profilului personal și creșterea numărului de vizualizări, a postat pe profilul său de pe o rețea de socializare un colaj video în care apare o tânără în ipostaze intime.

Tânărul a fost identificat ca urmare a investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției investigații infracțiunilor informatice a Inspectoratului Național de Investigații în conlucrare cu oficiul teritorial a Procuraturii din Drochia și Inspectoratul de Poliție Drochia.

Audiat de oamenii legii, suspectul și-a recunoscut vina, declarând că a obținut imaginile într-un mod fraudulos.

Urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul temporar situat în mun. Bălți, cât și la domiciliului permanent din raionul Rîșcani, polițiștii au ridicat două telefoane mobile cu ajutorul cărora ultimul a săvârșit infracțiunea.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.177 al. 6 “Încălcarea inviolabilității vieții personale”.

Astfel, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă pedeapsă cu amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 de lei, sau cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de 1 an, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, cu amendă, aplicată persoanei juridice, în mărime de la 2000 la 3000 unităţi convenţionale.

 

loading...

Comments are closed.