Alte știri

Un tânăr din Soroca, reținut de polițiști pentru un șir de escrocherii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă 21 ani, originar dintr-o localitate din r. Soroca, în urma măsurilor întreprinse a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat  pentru comiterea mai multor escrocherii pe teritoriul capitalei.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Individul închiria apartamentele pentru câteva zile, ulterior se dădea drept proprietar și prin intermediul rețelelor de socializare le oferea în chirie. Astfel la data de 06 mai, a oferit unei tinere apartament în chirie și prin intermediul transferului pe cardul bancar a obținut un profit în sumă de 4 000 lei. Prin acțiunile lui a cauzat părții vătămate un prejudiciu considerabil.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală polițiștii au acumulat probe concludente în privința tânărului. Iar în cadrul acțiunilor procesual penale suspectul și-a recunoscut vinovăția. Totodată  este de menționat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice și furt.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru escrocherie, infracțiune care conform legislației se pedepsește cuse pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

loading...

Comments are closed.