Alte știri

Un tânăr în vârstă de 22 de ani , riscă până la 3 ani de închisoare pentru răpirea unui automobil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 22 de ani, locuitor al capitalei, este cercetat penal de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru răpirea unui automobil.

La data de 2 mai, ora 05:00, Inspectoratul de Poliție Centru, a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că de pe str. Sihastrului or. Codru mun. Chișinău, a fost răpit un automobil de marca ,,Ford Fiesta”.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. Aici, victima, o femeie de 28 de ani, a comunicat că în jurul orei 01:00, a parcat unitatea de transport și a mers la biserică, iar când a ieșit la ora 05:00, nu a mai găsit automobilul.

Prejudiciul cauzat proprietarei a fost estimat la 100 000 lei.

Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigației și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și depistarea automobilului.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse automobilul a fost depistat abandonat pe o stradă din or. Codru, mun. Chișinău.

Urmare a acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că era în stare de ebrietate când a comis infracțiunea și că a răpit automobilul doar pentru a se plimba.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport, iar pentru fapta data, tânărul riscă amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

loading...

Comments are closed.