Externe

Un tânăr s-a îmbrăcat în femeie ca să dea examenul în locul iubitei sale! Ce-a urmat după?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Bolivia și-a pus perucă și s-a costumat în femeie pentru a merge la un examen în locul iubitei lui.

Tânărul pe nume Bryan, student la Ingineria Sistemelor, s-a prezentat la examenul de admitere la Universitatea Mayor de San Miguel, din Cochamba, în locul iubitei lui. Îmbrăcat cu fustă și un tricou, cu o perucă brunetă pe cap și machiat, Bryan a încercat să-și ajute iubita, notează libertatea.ro

Însă s-a dat de gol din cauza stării de agitație pe care o avea. Acesta s-a așezat în băncile din față ale clasei, însă l-au copleșit emoțiile și a devenit foarte nervos, lucru care a atras imediat atenția profesorilor din sala de examen, dar și a celorlalți elevi.

Chiar în momentul în care a primit foaia cu testele pentru examen, unul dintre profesori l-a luat la întrebări pe Bryan.

Nu ești persoana care trebuia să dea examenul”, i-a spus profesorul examinator. Pus în fața acestei situații, tânărul a mărturisit ce a făcut. „N-am mai făcut niciodată așa ceva. Îmi place să învăț și vreau să merg în Japonia pentru specializare. Nu vreau să am probleme”, le-a mărturisit Bryan autorităților de la universitate. Tânărul nu va fi sancționat de poliție pentru faptele sale, dat fiind faptul că nu a semnat pe foaia de examen.

loading...

Comments are closed.