Un tată a murit încercând să îşi salveze fiul care căzuse de la etajul şase al unui bloc din Italia

Sacrificiu suprem pentru a-şi salva fiul. Un tată, profesor universitar, în vârstă de 38 de ani, şi-a dat viaţa ca să îşi salveze copilul care căzuse de la etajul şase al unui bloc din Italia. Iar efortul său a avut succes, pentru că micuţul a supravieţuit miraculos, scrie Observatornews.ro

Tragedia a avut loc în Palermo, chiar în Ajunul Crăciunului. Micuţul s-a aplecat peste balcon, iar tatăl a încercat să îl prindă. Pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, în schimb băieţelul s-a ales cu un braţ rupt şi câteva răni. Cu toate acestea, el rămâne în continuare sub observație în unitatea de terapie intensivă a spitalului Di Cristina din Palermo.

S-a aruncat peste balcon ca să îşi salveze fiul

Din primele cercetări, căderea copilului a fost amortizată de copertina unui restaurant, dar, probabil, şi de corpul tatălui. Ancheta continuă pentru a înțelege cum s-a produs tragedia. Cu doar un an în urmă, profesorul universitar își pierduse soția. Acest lucru a dus și la ipoteza că nu a fost un accident, ci un gest voluntar dictat de disperare.

Unii locuitori au spus că l-au văzut pe copil aplecându-se și profesorul încercând să-l prindă de picior. Alții, însă, au spus că tatăl și fiul se țineau de mână cu puțin timp înainte de cădere. Se pare că profesorul se lupta pentru a obține custodia fiului său după moartea soției sale.

Cu toate acestea, vecinii vorbesc despre o persoană respectabilă. „Își trăia tragedia familiei, gândindu-se mai ales la copil. Îi văzusem dimineața, pe el și pe fiul său. I-am salutat, ca întotdeauna, și am schimbat zâmbete. Nimic nu sugera că ne vom găsi aici plângând din cauza acestei tragedii”.

Total
0
Shares
Total
0
Share