Social

Un tată a trei copii din Telenești s-a spânzurat după ce a aflat că soția sa îl înșeală aflându-se la muncă în Israel

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 46 din Telenești și-a pus capăt zilelor în după amiaza zilei de 5 februarie în jurul orei 13.00. Deschide.md scrie că înainte de a se spânzura, bărbatul a trimis soției sale un mesaj pe Facebook, acesta ar fi aflat că soția sa îl înșeală în timp ce se află la muncă în Israel.

Igor Vrabie, anchetator din cadrul IP Telenești, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depistat de către un vecin, într-un coteț din gospodăria sa.

„Acesta era strangulat cu o funie. Bărbatul nu a lăsat niciun bilețel de adio prin care și-ar argumenta gestul disperat, însă a expediat mai multe mesaje soției sale pe aplicația „Messenger”, prin care o roagă să-i răspundă la apeluri. Urmează să stabilim toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor”, susține Vrabie, citat de deschide.md

Potrivit oamenilor din localitate, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, bărbatul s-ar fi strangulat cu o funie, după ce s-ar fi certat cu soția sa, care este plecată de mai mult vreme la muncă în Israel. Acesta ar fi aflat că soția sa l-ar fi înșelat.

Primarul din localitatea Verejeni, Ștefan Bârcă, ne-a zis că nu cunoaște mai multe detalii despre acest caz, dar are doar cuvinte  de laudă despre victimă și că ultima dată l-ar fi văzut la liceu, la întâlnirea cu absolvenții, unde venise împreună cu unul dintre cei trei copii ai săi.

„Nu era un om agresiv, nu consuma alcool și avea grijă de copii. Nu știu ce s-a întâmplat și ce l-a motivat să facă asta. Ultima dată l-am văzut recent, la întâlnirea cu absolvenții, unde a venit împreună cu fiul său”, susține Bârcă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a sinucis bărbatul.

loading...

Comments are closed.