Un taximetrist băut din capitală a vrut să scape de poliție, dar s-a tamponat într-un copac

Un taximetrist a încălcat Regulamentul Circulației Rutiere sub ochii unui echipaj de patrulare și a vrut să dea bir cu fugiții, însă a ajuns cu mașina într-un copac. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 04:00, în sectorul Centru al capitalei, informează Deschide.md

Șoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, la volanul unui automobil de marca Skoda, ce aparține unei companii de taximetrie, se deplasa pe strada Ismail când a ignorat indicatorul rutier 3.1 (Acces Interzis), însă din nefericire pentru el a fost observat de ubn echipaj de patrulare al INSP.

Oamenii legii l-au somat să tragă mașina pe dreapta, însă taximetristul a ignorta cerințele polițiștilor, a accelerat și a încercat să-și piardă urma. La scurt timp, la intersecția străzii Bogdan Petriceicu Hașdeu cu strada George Coșbuc, taximetristul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac.

Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate.

Totodată, taximetristul fiind testat cu aparatul Drager, s-a stabilit că avea o concetrație de 0,29 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Aproape 14 000 de oameni au traversat frontiera țării noastre în ultimele 24 de ore

Total
0
Shares
Total
0
Share