Alte știri

Un tînăr de 33 de ani a decedat într-un tragic accident pe șos. Muncești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 33 ani, a decedat în urma unui tragic accident rutier produs pe șos. Muncești.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat în noaptea de 12 februarie, în jurul orei 02:15 min, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe șos. Muncești, unde automobil de marca BMW, s-a tamponat în obstacol (pilon electric) iar pasagerul a rămas blocat.

Imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun. Chișinău și angajații IGSU, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajungând la fața locului în cadrul documentării polițiștii au stabilit că automobilul BMW era condus de conducător în vârstă de 25 ani, deplasânduse cu viteză excesivă a pierdut controlul asupra volanului a derapat de pe traseu tamponânduse într-un pilon electric. Pasagerul care la acel moment se afla în automobil în urma impactul a decedat.

Conducătorul fiind supus testului alcoolscopic, în aerul expirat fiind stabilită o concentrație de alcool de 0,55 mg/l.

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar conform legislației în vigoare el riscă  închisoare pe un termen de la 4 la 8 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

loading...

Comments are closed.