Externe

Un vânător și-a împușcat vecina confundând-o cu o căprioară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rosemary Billquist în vârstă de 43 de ani a fost împușcată de Thomas Jadlowski, vecinul său de 34 de ani în timp ce își plimba cei doi labradori, Stela și Sugar.

Accidentul a avut loc în statul Pensilvania din SUA. După ce a apus soarele, Thomas s-a gândit să meargă la vânătoare de căprioare. Lucru care este permis în mai multe state din SUA, transmite Mirror.

Când a ieșit în câmp, a văzut o figură însoțită de doi câini. S-a gândit că acești cîini urmăresc căprioara și a decis să-i ajute, apăsând pe trăgaci. Căprioara împușcată era vecina lui, Rosemary. Soția sa era însângerată.

Soțul acesteia, Jeremy Billquist, în acest timp privea o emisiune la televizor. Auzind lătratul câinilor și un sunet asemănător cu un foc de armă a alergat rapid spre soția sa, care avea o hemoragie puternică.

Era groaznic, pur și simplu groaznic. Această imagine îmi va rămâne în cap pînă la sfârșitul vieții,” a declarat soțul victimei.

Ambulanța a venit în scurt timp, însă femeia nu mai putea fi salvată, din cauza unei hemoragii puternice aceasta a murit.

Îmi va fi dor de ea, o voi iubi mereu, sunt sigur acolo sus, ea dansează împreună cu mama sa și cu prietenii noștri, pe care deja i-am pierdut.” Înlăcrimat a spus soțul femeii împușcate.

Autoritățile statului Pensilvania nu interzic vânătoarea noaptea. Din acest motiv vânătorul nici nu a fost arestat. Cu toate acestea, o anchetă a fost pornită.

loading...

Comments are closed.