Social

Unde să-ți atingi bărbatul când faceți amor, ca să-l înnebunești de plăcere!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atunci când sunteţi goi şi îndrăgostiţi, nu există niciun loc greşit în care să îţi atingi partenerul – cu siguranţă că îi va plăcea. Totuşi, nu toate zonele erogene sunt egale. Iată care sunt câteva dintre cele mai eficace zone, cu care te vei asigura că bărbatul tău îţi va fi mai mult decât recunoscător:

1. Linia V – în afara faptului că este distractiv şi extrem de fierbinte, îi oferi ocazia de a te vedea în acţiune, aşa cum ne explică experţii. Din acel loc ai posibilitatea să ajungi foarte uşor în zona intimă.
Încearcă asta: în timp ce stă întins pe pat, atinge-l de sus până jos în aşa fel încât acesta să se simtă ca la un spectacol în care are bilete în primul rând. Începe de la buric, atinge-l cu degetele şi cu unghiile.
 
2. Sub buza de jos – ştii locul acela dintre buza de jos şi bărbie? Aceea este o zonă erogenă! Experţii au descoperit că acea zonă este plină de receptori extrem de sensibili.
Încearcă asta: sărută-i buza de jos şi încearcă să îi stimulezi şi acea zonă, căreia poate, în mod normal, nu i-ai acorda atenţie. Partenerul tău va simţi curenţi electrici care merg de la gură direct către bărbăţie.
 
3. Fața gâtului – pun pariu că nu te-ai gândit niciodată că mărul lui Adam poate să fie o zonă erogenă, nu-i aşa? Dacă te-ai gândit la asta, atunci felicitări, dar dacă nu, atunci vei fi surprinsă să afli că zona este strict legată de organele reproducătoare.
Încearcă asta: Atinge-l uşor în zona aceea de pe gât cu buzele şi degetele şi ai grijă să nu aplici prea multă presiune.
 
4. Adâncitură de sub gleznă – ştii zona aceea care este mereu ranită atunci când porţi pantofi noi? Zona aceea dintre călcâi şi glezna este foarte bună pentru presiune şi deţine un potenţial pasional enorm.
Încearcă asta: dacă poziţia îţi permite şi stai cu spatele la el, încearcă să îi masezi uşor zona respectivă, fix înainte de momentul maxim.
 
5. Spatele – la capătul coloanei vertebrale există o zonă care înnebuneşte bărbaţii imediat. Pentru a reuşi o asemenea performanţă trebuie să ai puţin răbdare şi să îl atingi uşor cu unghiile în zona inferioară a spatelui. Nervii stimulaţi sunt legaţi de plăcerile intime.
Încearcă asta: pune-ţi partenerul să stea pe burtă, fără bluză, dar cu pantalonii pe el. Încearcă apoi să îl masezi uşor, de sus în jos, ajungând să acorzi mai multă atenţie zonei despre care am vorbit.
loading...

Comments are closed.