Alte știri

Unde se află Ștefan Gațcan? Ce spun deputații socialiști

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Vlad Bătrâncea spune că ieri PSRM a avut „o discuţie foarte bună” cu domnul Gaţcan, iar „la timpul oportun”, vor oferi detalii despre ce s-a întâmplat. Bătrâncea anunţă că au solicitat pază de stat pentru Ştefan Gaţcan, pentru că „ştiu că există anumite pericole”, transmite Telegraph.md, cu referire la Safenews.md

Întrebat unde se află acum Ştefan Gaţcan, Vlad Bătrâncea a evitat să dea un răspuns exact:

„Am aflat de la domnul Gaţcan care au fost instrumentele de impunere a sa. Împreună cu dumnealui avem un plan, în interesul dumnealui şi în interesul instituţiilor care îşi fac meseria, nu vom da detalii”.

Ce ţine de acuzaţiile celor din Pro Moldova, precum că Ştefan Gaţcan ar fi fost oprit forţat în trafic şi hărţuit, Vlad Bătrâncea spune că, de fapt, la podul de la Telecentru, Ştefan Gaţcan a fost însoţit de cineva din paza lui Ilan Şor şi a fost consultat de juriştii lui Andrian Candu.

În contextul în care Pro Moldova au anunţat că vor boicota şedinţa de astăzi a Parlamentului, în condiţiile în care astăzi urmau a fi discutate proiectele pentru care Guvernul şi-a asumat ieri răspunderea, PSRM vine cu un îndemn „la responsabilitate” către PAS şi PPDA.

Citește și: Jizdan, despre gestul disperat al lui Cebotari: „Mulți sunt gata să se arunce sub mașină, când înțeleg că au cheltuit un milion în zadar”

loading...

Comments are closed.