Unica “reformă” în care este interesată Maia Sandu este menținerea cu orice preț la putere, spune Ion Chicu

Unica “reformă” în care este interesată Maia Sandu este menținerea cu orice preț la putere. Vor mutila Codul Electoral, vor sugruma opoziția, vor omorî prin frig și foame populația – numai să rămână Maia la putere.

Am pregătit reforma teritorial-administrativă în anul 2020, asistați de experții germani. Toată lumea rațională înțelege necesitatea acestei reforme și e conștientă de caracterul rudimentar al raioanelor, toții partenerii externi au încurajat autoritățile să efectueze această reformă.

Maia Sandu nu mai vrea reforme. Gruparea sa analfabetă și coruptă este preocupată acum de altceva – de distrugerea totală a economiei acestei țări și a administrației de toate nivelurile.

Aceasta este și explicația de ce generozitatea partenerilor occidentali s-a redus substanțial și din sutele de milioane promise drept credite și granturi, în țară nu intră practic nimic. Asta pe noi Maia poate să ne prostească prin multitudinea de televiziuni pe care “nu le are”, dar pe occidentali e mai greu. Fără bani de pe extern, guvernul PAS împrumută deja de la bănci la dobânzi inimaginabile de 21,36%.

Autor: Ion Chicu, președintele PDCM.

Total
0
Shares
Total
0
Share