VIDEO // Unicul lucru care le-a rămas celor de la guvernare este să ne oblige prin lege să iubim PAS și pe Maia Sandu pe veci, spune Renato Usatîi

Următorul Parlament va avea nevoie de cel puțin șase luni sau chiar de un an pentru a repara tot dezastrul făcut de PAS prin modificările legislative. De această părere este președintele formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi.

Politicianul a comentat în cadrul emisiunii ”Puterea e în adevăr” inițiativa deputaților PAS, care prevede ca dezinformarea să fie considerată „o formă suplimentară a trădării de patrie” și să fie pedepsită penal.

”Unica ce le-a mai rămas celor de la guvernare este să ne oblige prin lege să iubim PAS-ul și pe Maia Sandu pe veci! Cea mai recentă invenție a celor de la conducere este „trădarea de Patrie”, acuzație sub care poate să nimerească orișicine. Pentru ei nu mai există Comisia de la Veneția și avizele lor. Am ajuns să fim numiți “trădători de Patrie” doar pentru că criticăm guvernarea. În următorul Parlament vom avea nevoie de cel puțin 6 luni sau chiar de un an pentru a repara tot dezastrul făcut de PAS prin modificări legislative “fermecate”, a spus Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share