Actualitate

Unii consilieri PAS sunt împotriva semnării contractului între Primarie și uzina de reciclare a deşeurilor ABS Recycling

Pinterest LinkedIn Tumblr
Primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat că nu este împotriva activităţii uzinei de reciclare a deşeurilor ABS Recycling, așa cum a fost interpretat, și că nu municipalitatea închide uzina de colectare şi sortare a deşeurilor ABS, care este un proiect de afaceri privat.
Edilul a menționat că există un grup de lucru care dezbate problema legată de deșeuri și care include persoane din executiv, consilieri municipali din toate fracțiunile, experți din domeniu, iar în această comisie unii consilieri PAS sunt împotriva semnării contractului între Primarie și ABS.
Totodată, primarul a declarat că a solicitat să fie făcute publice contractele de muncă ale muncitorilor de la ABS pentru a putea fi angajați în subdiviziunea Autosalubritate.
„În conformitate cu decizia recentă al CMC, sortarea și reciclarea deșeurilor au fost incluse în calitate de obiect al parteneriatului public privat. Vom depune toate eforturile pentru ca sa pregătim sarcina tehnică și să îndeplinim toate formalitățile legale pentru lansarea parteneriatului.”, a punctat Ceban.
loading...

Comments are closed.