Alte știri

Unii din membri ai CSS sunt rude cu Alexandru Machedon, apropiatul blocului ACUM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ruda lui Machedon de la StarNet (finanțator PAS) a fost băgată în componența CSS. Un alt personaj interesant este Kulminski, acel individ pe care ucrainenii l-au pus în lista dușmanilor Ucrainei.

Potrivit zdg.md, Răducanu locuieşte într-o casă cu două niveluri şi mansardă, într-un cartier de lux din sect. Râşcani. Locuinţa este estimată de experţii imobiliari la 6 mil. de lei. Împreună cu soţul, aceasta mai deţine un apartament în Chişinău, un automobil Toyota şi două depozite bancare.

Potrivit declaraţiei cu privire la venituri şi proprietăţi pe anul 2012, Tatiana Răducanu a avut un venit de 108 mii de lei, iar soţul ei cu 20 de mii de lei mai mult. La rubrica venituri obţinute din donaţii şi moşteniri, aceasta a menţionat că „în iulie 2013, verişorul, proprietar la Star Net, a făcut o donaţie de 10 mii de euro, depozitată pe cardul bancar al fiului pentru studii în Franţa”. Judecătoarea a mai declarat că deţine o casă de locuit de 231 m.p., un apartament în Chişinău, un automobil Toyota, produs în 2010, un depozit bancar de 30 mii de euro şi altul de 10 mii de dolari.

Despre Kulminski, Centrul ”Mirotvoreț” din Ucraina spune că se poziționează drept expert pro-europen, însă în realitate este ”adept al intereselor rusești”.

În lista neagră a Centrul ”Mirotvoreț” a mai fost plasat și jurnalistul Vladimir Soloviov, șef al portalului Newsmaker și confident al Nataliei Morari. Soloviov este catalogat drept agent de influență al Federației Ruse, cu implicări directe în afacerile interne ale Ucrainei.

Amintim că Maia s-a lansat în campania sa electorală pentru prezidențiale anume la parterul companiei lui Machedon.

loading...

Comments are closed.