Alte știri

Uniunea Avocaților din Republica Moldova instituie un regim special de activitate administrativă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul confirmării a unui caz pozitiv de COVID-19 în rândul personalului administrativ din cadrul instituției avocațiale la 5 august curent, Uniunea Avocaților din Republica Moldova anunță despre instituirea unui regim special de activitate începând cu data de 6 august până la 19 august inclusiv.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit Dispoziției semnată astăzi de către președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, Emanoil Ploșnița și în scopul prevenirii răspândirii contaminărilor, accesul avocaților și vizitatorilor este restricționat. Se va permite accesul doar în situații de necesitate strigentă și doar cu permisiunea specială din partea conducerii instituției.

Totodată, potrivit documentului, pentru bunul mers al activității secretariatului Uniunii, în interesul avocaților și al relațiilor de conlucrare cu instituțiile statale și partenerii externi, Uniunea va asigura comunicarea prin intermediul tehnologiilor de telecomunicații, afișate pe site-ul oficial al Uniunii www.uam.md.

Totodată, potrivit Ordinului Nr. 101-SG/UA/2020 emis de către Secretarul general al Uniunii, Mariana Romaniuc, în funcție de evoluția medicală a angajaților, reluarea activității Uniunii Avocaților va fi examinată de către conducerea instituției, în conformitate cu regulile și recomandările instituțiilor de resort.

De asemenea, pe durata perioadei sus menționate, o parte din angajați vor asigura îndeplinirea atribuțiilor de funcție de la domiciliu sau la distanță, conform dispozițiilor art .73(2) din Codul Muncii. De asemenea, Secretarul general va organiza graficul delegării personalului secretariatului la locul de muncă, conform unui grafic prestabilit, în funcție de necesitățile administrative pentru asigurarea unei bune funcționări a Uniunii.

loading...

Comments are closed.