Social

Unul din cei mai populari DJ din lume vine la Chișinău! Vezi despre cine este vorba și când va avea loc concertul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul din cei mai populari DJ din lume, Dash Berlin organizează un concert la Chișinău. Legenda muzicii trance, ajunge pentru prima dată în Republica Moldova în cadrul mult așteptatului turneu internațional, „Legend of The Feels Tour 2018”

Dacă îți place muzica trance și bați ritmul ori de câte ori îl auzi pe Dash Berlin, ești invitat joi, 31 Mai, ora 15:00, la Chișinau ca să fii parte a celui mai de amploare și senzațional eveniment al anului 2018!

Un „MUST DO” al anului 2018 este să trăiești adevăratul „trance experience” a Dash Berlin, de la cel care a creat o nouă legendă și a cucerit titlu după titlu, din 2007 fiind ce a fost semnat și susținunt de către unul dintre titanii muzicii electronice, Armin Van Buuren. Dash Berlin se numără printre DJ-ii ce de la apariția sa și până în prezent se menține în DJ MAG TOP 100 pe poziții de top, în 2017 acesta a ocupat locul 20 printre cei mai populari DJ din lume.

Oferta EARLY BIRD!
Cine se trezește mai devreme, ia bilete la un super preț! Grăbește și ia-ți printre primii biletele, căci primele 500 de bilete sunt la un preț super bun – 150 lei!
Biletele sunt disponibile pe Mticketmd – https://goo.gl/5mWz31

 

 

loading...

Comments are closed.