Alte știri

Unul dintre cei mai căutați traficanți de droguri a fost prins după 35 de ani în care a trăit chiar sub ochii autorităților

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un lider al rețelelor de trafic de droguri, acuzat în SUA, a fost prins după trei decenii în care a evitat autorităţile. Howard Farley a folosit identitatea unui bebeluş decedat în 1955. Bărbatul era căutat pentru trafic de droguri.

Din 73 de persoane arestate în acest caz, Farley a fost singurul care nu a fost prins până acum.

Timp de 35 de ani, Farley ar fi trăit chiar sub nasul autorităţilor, după ce  şi-a atribuit identitatea unui bebeluş mort  în 1955. Fugarul a sustras identitatea unei persoane identificate doar ca „T.B” care s-a născut în Lake Worth, Florida, în 1954 şi a murit trei luni mai târziu, scrie nypost.com.

Anchetatorii au descoperit certificatul de deces şi au remarcat că informaţiile lui T.B. nu au fost înregistrate până în 1983, neobişnuit pentru cineva născut în 1954.

Farley a folosit informaţiile T.B pentru a obţine un paşaport de trei ori: în martie 1987, octombrie 1998 şi octombrie 2008. El a folosit paşaportul fraudulos pentru a călători în Vietnam în 2018, au stabilit anchetatorii.

loading...

Comments are closed.