Alte știri

Alte 2.343 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alte 2.343 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând la 132.001, potrivit datelor raportate vineri de Grupul de Comunicare Strategică, scrie Hotnews.ro

Este pentru a treia zi la rând în care bilanțul zilnic trece de 2.000 și este atins un nou record. În ultima zi s-au înregistrat alte 53 de decese, în timp ce la terapie intensivă sunt internați 571 de pacienți, cel mai mare număr de la debutul pandemiei.

FOTO // Maia Sandu, cu pază de corp la propriul eveniment de lansare în campanie

Până astăzi, 2 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 132.001 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.343 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. România atinge astfel un record absolut, până acum cel mai mare bilanț zilnic fiind de 2.158 (miercuri, 30 septembrie). Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 569 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Distribuția pe județe a acestor cazuri o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, au decedat 4.915 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

Igor Dodon s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile prezidențiale

loading...

Comments are closed.