Actual

UPDATE // Alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, s-a dovedit a fi falsă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În urma verificărilor efectuate de forțele de ordine, alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă nu s-a adeverit. Polițiștii nu au depistat obiecte sau substanțe explozibile. Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a IP Buiucani au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă. În legătură cu acest caz, a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea minciunoasă cu bună știință despre actul de terorism, iar persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de până la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Inspectoratul de Poliție Buiucani, a fost sesizat astăzi, la ora 13:50, despre faptul că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, este amplasat un obiect explozibil.

Apelul la serviciul 112 a fost făcut de un bărbat. La fața locului, s-au deplasat toate serviciile specializate. Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii.

La fel, la fața locului au fost solicitați angajații secției tehnico-explozibile pentru a verifica clădirea. Toate serviciile specializate activează la fața locului.

loading...

Comments are closed.