Alte știri

UPDATE // Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Detalii de la Poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

UPDATE, ORA 14:53: În urma verificării clădirii cât și adiacentul Judecătorii Chișinău sediul Buiucani, de către specialiștii din cadrul serviciului ”Bombteh”, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru „Comunicarea mincinoasă cu bună-știință despre actul de terorism”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Conform legislației individul care a făcut apelul riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Buiucani, întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a făcut apelul cu atragerea la răspundere conform legislației în vigoare.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Astăzi, în jurul orei 13:25 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, apelul fiind făcut de o femeie vorbitoare de limba rusă, care a comunicat că în incinta Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani, amplasată pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil.

Potrivit oamenilor legii, la fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii.

La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Ar putea fi o imagine cu în aer liberAr putea fi o imagine cu drum şi copacAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

loading...

Comments are closed.