Alte știri

UPDATE // Alte șase persoane au decedat din cauza infecției cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Sănptății a informat despre înregistrarea altor șase decese provocate de COVID-19, transmite Telegraph.md

Deces 689: Femeie de 64 ani, din raionul Cahul. Internată la data de 1 iulie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: diabet zaharat, boală renală cronică, hepatită cronică de etiologie virală.

Deces 690: Bărbat de 75 ani, din raionul Sîngerei. Internat cu pneumonie bilaterală, la data de 28 iunie, la Spitalul Raional Sîngerei. Comorbidități: insuficiență renală.

Deces 691: Bărbat de 70 ani, din raionul Drochia. Internat la data de 12 iulie, la Spitalul Raional Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă subcompesată.

Deces 692: Femeie de 67 ani, din raionul Strășeni. Internată la data de 15 iulie, la Spitalul Raional Strășeni. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică, hepatită, hipertensiune arterială.

Deces 693: Bărbat de 69 ani, din raionul Orhei. Internat la data de 1 iulie, la Spitalul Raional Orhei. Comorbidități: diabet zaharat, cardiomiopatie mixtă, encefalopatie dismetabolică.

Deces 694: Bărbat de 57 ani, din mun. Chișinău. Internat la 16 iulie, la Spitalul Clinic Republican.Comorbidități: bronhopneumopatie cronică obstructivă, obezitate.

Cu regret, MSMPS anunță decesul medicului Mihai Strătilă, Șeful Centrului de Sănătate a Reproducerii şi Genetică Medicală, Institutul Mamei și Copilului. Acesta fost internat în stare gravă post pneumonie virală cauzată de infecția COVID-19, la data de 19 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Medicul a fost internat cu infecția COVID-19 pe data de 22 iunie, ulterior externat cu test negativ la prezența infecției COVID-19, pe data de 13 iulie. „Sistemul medical a pierdut un specialist valoros. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate și întregului colectiv. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se mai arată în comunicatul ministerului.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // 135 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

loading...

Comments are closed.