Alte știri

UPDATE // Bărbatul de 26 de ani implicat în accidentul de pe strada Uzinelor a decedat pe patul de spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

UPDATE // În rezultatul traumelor primite în urma accidentului rutier, bărbatul de 26 de ani a decedat pe patul de spital. În cadrul acțiunilor întreprinse de către angajații poliției a fost stabilită identitatea conducătorului auto. Bărbatul este locuitor al capitalei. Mașina de marcă Audi A6 aparține părinților acestuia.

Știrea inițială:

Un grav accident rutier a fost înregistrat în această dimineață pe str. Uzinelor, din mun. Chișinău.

Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în această dimineață, 14 mai, în jurul orei 03:20, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs pe str. Uzinelor.

Imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului angajații Secției documentare accidente rutiere de comun cu Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun. Chișinău, pentru a documenta și stabili toate circumstanțele.

Ajungând la fața locului angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport “Audi A6” ce era condus de conducător în vârstă de aproximativ 20-25 ani, a pierdut controlul asupra ghidării autovehiculului și ca rezultat a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat în obstacol. În urma accidentului rutier conducătorul s-a ales cu vătămări corporale fiind transportat la spital și internat în secția de reanimare în stare de comă.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, urmează să stabilească toate circumstanțele cât și identitatea conducătorului care se afla la volanul automobilului în momentul impactului.

loading...

Comments are closed.