Actual

UPDATE // Cel puțin 13 percheziții la nordul țării. Patru persoane au fost reținute

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura Anticorupție, Oficiul Nord, informează că, astăzi 02 august 2022, procurorii anticorupție în comun cu angajații Direcției Generale Teritoriale „Nord” a Centrului Național Anticorupție efectuează 13 percheziții la domiciliile, birourile de serviciu, automobilele de serviciu, precum și automobilele persoanele ale unor persoane bănuite în săvârșirea infracțiunilor de corupere pasivă (art. 324 alin.(2) din Codul penal), trafic de influență (art.326 alin.(2) din Codul penal) și cumpărare de influență (art. 326 alin.(1/1) din Codul penal).

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Precizăm că, până la acest moment au fost reținute 4 persoane, pe un termen de 72 ore, inclusiv șeful și un inspector principal ai Direcției Supraveghere Tehnică Nord a Agenției Supraveghere Tehnică, inginerul Întreprinderii Municipale „Biroul Arhitectură și Sistematizare” din mun. Bălți, cu sediul în Primăria mun. Bălți și un agent economic.
​Despre rezultatele acțiunilor de urmărire penală efectuate și măsurile întreprinse vom reveni pe parcurs cu mai multe detalii.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăAr putea fi o imagine cu baniAr putea fi o imagine cu baniAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

loading...

Comments are closed.