Alte știri

UPDATE // Detalii despre bărbatul decedat astăzi pe strada Uzinelor: Avea arsuri pe corp

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a fost găsit fără suflare azi-dimineață, 20 august, în preajma unui transformator, pe strada Uzinelor din Capitală. Poliția spune că acesta avea arsuri pe corp, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 11:00 de către o echipă de intervenție a companiei „Premier Energy”. Angajații au spus că au primit o chemare precum că s-a deconectat lumina pe strada Uzinelor, iar în urma verificării transformatorului a fost depistat bărbatul.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul bărbatului, decât cele caracterizate prin arsuri. Ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru a stabili identitatea victimei.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, unde urmează a fi stabilită cauza decesului. În acest context, oamenii legii au inițiat o anchetă.

Citește și: ULTIMA ORĂ // Un bărbat a murit pe str. Uzinelor, după ce a încercat să fure firele electrice dintr-un panou special

loading...

Comments are closed.