UPDATE-FOTO // Detalii despre accidentul nocturn de la Botanica: În ce stare era conducătorul auto

Un șofer a ajuns la spital, iar mașina sa a fost grav avariată, după ce a urcat în stare de ebrietate la volan și a ajuns într-un copac. Accidentul a avut loc în această seară la intersecția străzii Pandurilor cu strada Sarmisigetuza, din sectorul Botanica al capitalei, scrie deschide.md

Potrivit poliției, se presupune că șoferul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor narcotice, când a pierdut controlul volanului, iar mașina a zburat de pe carosabil și s-a izbit violent într-un copac.

În urma impactului, automobilul a fost grav avariat, air șoferul a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, însă care nu prezintă pericol pentru viața acestuia.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare de către martorii oculari, se vede că impactul a fost unul destul de violent, iar automobilul a fost grav avariat.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul cel mai probabil riscă să devină pieton, dar și să fie cercetat penal.

BREAKING NEWS // CNESP interzice fotografiatul în lanurile de levănțică și închide OrheiLandul

Total
0
Shares
Total
0
Share