UPDATE // Lovitură în imaginea PAS! Nata Albot, candidata lor la funcția de deputat, ar fi fost prinsă cu substanțe narcotice

UPDATE, ora 13:57: Poliția a confirmat autenticitatea raportului de expertiză, scrie NewsMaker.md

Nata Albot, candidata PAS pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, ar fi fost prinsă cu substanțe narcotice pe Aeroportul Internațional Chișinău, arată un pretins raport publicat de INDEX, un canal de Telegram.

Potrivit raportului de expertiză, emis de către expertul acreditat la Centrul Național de Expertize Judiciare, în urma examinărilor efectuate s-a constatat că masa vegetală uscată și mărunțită de culoare verde-cafenie, tăinuită de Nata Albot într-un pachet de țigări, reprezintă marijuană, substanță atribuită categoriei narcoticelor.

”Masa vegetală uscată și mărunțită de culoare verde-cafenie, prezentată la examinare, ridicată la 19 decembrie 2017 în cadrul efectuării controlului de securitate de la cet. Albot Natalia, a.n. 1979, în Aeroportul Internațional Chișinău, reprezintă marijuană, care se atribuie la substanțele narcotice. Cantitatea substanței narcotice (marijuană uscată) constituie 0,78g”, este indicat expres în raportul de expertiză.

Pentru a verifica informația, Telegraph.md a expediat solicitări în adresa IGP, INI, Poliția de Frontieră și Centrului Național de Expertize Judiciare din subordinea Ministerului Justiției, iar reacțiile acestor instituții vor fi publicate ulterior.

”Diana Fetco, șefa secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), a confirmat autenticitatea documentului”, scrie NewsMaker.md

Nata Albot nu a venit cu o reacție până la această oră.

Total
0
Shares
Total
0
Share