Life

Urmărită de cifra 2. Vezi ce i s-a întâmplat unei tinere mame

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie în vârstă de 35 de ani pare să fie urmărită de cifra 2, iar povestea ei a făcut înconjurul lumii, întrucât a devenit mamă pentru a doua oară, pe 2 februarie, la ora 02:02. 

Stacey Jones, în vârstă de 34 de ani, a devenit mamă pentru prima oară în sala de nașteri nr.2 a Spitalului din Swindon, Wilts, Anglia, pe 22 decembrie 2018. Anul acesta, însă, ea a născut al doilea copil, iar data la care a venit copilul pe lume este uimitoare.

Potrivit The Sun, tânăra a mărturisit că nu i-a venit să creadă atunci când partenerul ei, Marion Oprea, în vârstă de 35 de ani, a dus-o în scaun cu rotile în aceeași sală de naștere în care a adus pe lume primul copil.

Leo, fiul cel mare al celor doi, s-a născut pe 22 decembrie, adică pe 22/12/2018. Deși se gândeau că sunt urmăriți de cifra doi, aceștia nu s-au gândit niciodată la o astfel de întâmplare, întrucât cel de-al doilea lor copil a venit pe lume la ora 2:02, pe 2 februarie 2020.

”E foarte ciudat. Sunt prea multe cifre de doi care se repetă.”, a mărturisit femeia emoționată.

”Numărul doi nu a apărut în mod semnificativ în viețile noastre înainte de această întâmplare, însă de acum, va fi, cu siguranță, numărul nostru norocos.”, a mai povestit tânăra care a dezvăluit că travaliul ei a durat 32 de minute.

Sursa: a1.ro

Citește și: Timpul petrecut în fața ecranelor, un factor ce încetinește dezvoltarea bebelușilor

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.