Alte știri

„Următoarea perioadă o dedic exclusiv familiei”. Cavcaliuc, despre planurile sale și ale partidului PACE

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Alegerile trecute au consumat foarte mult efort și timp, a fost o perioadă în care am lipsit de acasă mai mult decât am fost alături de cei dragi”. Declarația aparține lui Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

A doua zi după alegerile parlamentare anticipate, Cavcaliuc a ținut, în primul rând, să mulțumească familiei și copiilor pentru susținerea acordată în această perioadă complicată în care a lipsit de acasă mai mult decât a fost alături ei.

„Le mulțumesc fiilor mei, Cezar și Bogdan, pentru înțelegere, răbdare și chiar susținere”, a scris liderul PACE pe pagina sa de Facebook.

Mai departe, Gheorghe Cavcaliuc spune că, va acorda timp doar familiei o perioadă de timp. Mai mult, și-a planificat împreună cu cei dragi și o vacanță, pentru a prinde la noi forțe.

„Următoarea perioadă o dedic exclusiv familiei, așa cum am sugerat și minunatei mele echipe din PACE. Acum plecăm într-o vacanță pentru că avem nevoie cu toții de odihnă și să ne încărcăm bateriile.
După această voi reveni alături de familia PACE, pentru că ne așteaptă din nou o muncă titanică pentru oameni”, a mai scris Cavcaliuc.

Liderul PACE  a ținut să menționeze că după scurta pauză pe care preconizează să o ia, va reveni în forță, împreună cu echipa sa, pentru a continua să ducă mesajul PACE tuturor oamenilor.

„Vom fi prezenți în toate satele, orașele din toată Moldova și în multe țări din diasporă, vom aduce mesajul PACE”, a conchis mesajul său, Gheorghe Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.