„Următoarea stație: Elizaveta” – primarul de Bălți, Alexandr Petkov, a testat ruta de probă a troleibuzului spre această localitate

Astăzi, primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, așa cum a promis anterior, a plecat personal pentru a testa ruta de probă a troleibuzului spre satul Elizaveta.

Acest pas important face parte din eforturile Primăriei Bălți de a îmbunătăți infrastructura de transport și de a asigura comoditatea deplasării pentru locuitorii satelor din apropiere.

Alexandr Petkov a menționat că lansarea noii rute de troleibuz va ușura semnificativ legătura de transport între oraș și satul Elizaveta, îmbunătățind accesibilitatea și asigurând confortul pasagerilor.

„Ne străduim ca cetățenii noștri să aibă acces la un transport public modern și confortabil. Noua rută de troleibuz spre Elizaveta este un pas important în această direcție”, a subliniat Alexandr Petkov.

Ruta de troleibuz spre satul Elizaveta va fi lansată după aprobarea acesteia la următoarea ședință a Consiliului municipal Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share