Usatîi „FURĂ” de la Cavcaliuc. Ce a făcut de această dată „turistul” de la Bălți

Odată cu venirea liderului PACE Gheorghe Cavcaliuc, în politică, primarul din Bălți este clar inferior în ceea ce privește imaginația și mediatizarea sa și a partidului său, iar imaginea lui Usatîi a fost știrbită în mod vizibil. Renato Usatîi continuă să fure ideile lui Gheorghe Cavcaliuc. De această dată este vorba despre votul electronic.

Coincidență sau nu, chiar a doua zi după ce liderul PACE a făcut declarația referitor la implementarea votului electronic pentru moldovenii din întreaga lume, Usatîi a venit și el cu exact aceeași declarație.

Renato Usatîi a declarat astăzi că se obligă să soluționeze în Parlament problema votului electronic și a celui prin poștă.

La fel s-a întâmplat și cu puțin timp în urmă, când Cavcaliuc a prezentat programul său electoral, primarul de Bălți, Renato Usatîi a preluat una dintre inițiative și a publicat și o știre despre aceasta pe site-ul partidului său.

Este vorba despre un plan concret de reintegrare, care le va ușura calea spre țară celor plecați peste hotare. Oamenii care au adunat o avere peste hotare, muncind mulți ani și cumpărându-și mașini sau mobilier, când vor reveni în Republica Moldova vor plăti zero taxe și impozite, dacă își aduc averea acasă și revin pentru totdeauna.

Partidul PACE a mai elaborat 100 de proiecte de legi și decrete guvernamentale, pe care intenționează să le pună în aplicare imediat după alegerile parlamentare.

Anterior Usatîi a apreciat o știre despre lansarea în campanie a partidului PACE, care în loc de discursuri oficiale, așa cum fac toți, a prezentat Moldova – culcată într-un sicriu și Moldova viitorului, care va renaște odată cu sosirea unei noi clase politice.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

Total
0
Shares
Total
0
Share