Social

Utilaje grele pe o alee de la Ciocana. Ce anunț a făcut primarul Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi au început lucrările de renovare a aleii „Mircea cel Bătrân” din sectorul Ciocana al capitalei, relatează Telegraph.md

Despre acest lucru a anunțat primarul general al Chișinăului, Ion Ceban.

Lucrările presupun schimbarea asfaltului și zidăriei bordurilor, pe o lungime de 1,5 km, cu o suprafață totală de 14 mii m2.

Costul lucrărilor este de 4,7 milioane de lei, bani alocați din bugetul municipal, iar termenul executării a fost estimat la un termen de 2 luni de zile.

Aleea „Mircea cel Bătrîn” este principală zonă de recreere pentru cei 147 000 de chișinăuieni care locuiesc în sectorul Ciocana, dar și pentru ceilalți cetățeni.

Totodată, urmează ca pe viitor aleea să fie amenajată în totalitate cu completarea mobilierului urbanistic dar și a altor componente, precum iluminatul stradal și crearea noilor zone de odihnă pentru locuitor.

„Scopul nostru, și al meu personal, este ca în fiecare sector zonele verzi să fie dezvoltate și amenajate pentru locuitorii capitalei.”, a declarat Ion Ceban.

Citește și: Mâine, 23 aprilie, traficul rutier pe strada Miron Costin, pe porțiunea dintre bd. Moscova și str. Florilor, va fi suspendat

loading...

Comments are closed.