Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE: ”Cât timp am fost pretor al sectorului Buiucani, am pus în față interesul oamenilor, confortul și bunăstarea lor”

În cursa pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, candidatul Partidului Social Democrat European, Vadim Brînzaniuc, și-a exprimat angajamentul ferm de a pune interesul oamenilor, confortul și bunăstarea acestora pe primul plan. În calitate de fost pretor al sectorului Buiucani, Brînzaniuc a subliniat că a priorizat nevoile comunității și se angajează să continue această abordare după alegeri.

“Acest lucru am de gând să îl fac și după 5 noiembrie. Chișinăul are multe probleme, din cauza cărora orașul stă pe loc și degradează, în loc să se dezvolte”, a declarat Brînzaniuc. Candidatul a adăugat că este timpul pentru schimbări substanțiale și pentru a aborda problemele orașului cu determinare și viziune clară.

“Ajunge cu jumătățile de măsură! Vom schimba din temelii modul în care este condus astăzi orașul”, a subliniat Brînzaniuc, evidențiind necesitatea unor schimbări consistente și coerente în gestionarea afacerilor orașului. El a criticat schimbările sporadice care au avut loc în absența unei viziuni bine conturate, calificându-le drept generatori de haos și stagnare.

“Mai mult decât atât, în comparație cu ritmul de dezvoltare al altor orașe, Chișinăul a rămas cu mult în urmă”, a avertizat Brînzaniuc, subliniind importanța accelerării dezvoltării orașului pentru a recupera terenul pierdut în raport cu alte localități.

“Angajamentul meu este să aduc Chișinăul în față, să-i ofer dezvoltarea și strălucirea pe care o merită”, a concluzionat candidatul Partidului Social Democrat European, reafirmând determinarea sa de a transforma Chișinăul într-un oraș prosper și atractiv pentru toți locuitorii săi.

Total
0
Shares
Total
0
Share