Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE: ”Chișinăul are nevoie de o nouă viziune, de o nouă abordare!”

În cadrul unei declarații-cheie în campania sa electorală, Vadim Brînzaniuc, candidatul Partidului Social Democrat European pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a subliniat necesitatea unei schimbări profunde în abordarea administrației orașului.

“Municipiul Chișinău are nevoie de o nouă viziune, de o nouă abordare. Eu și echipa PSDE știm asta, am înțeles acest lucru și mă bucur că tot mai mulți oameni sunt de acord cu noi”, a declarat el.

Brînzaniuc a subliniat importanța dialogului cu specialiștii din diverse domenii și și-a exprimat aprecierea față de profesioniștii în medicină, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Institutului de Neurologie și Neurochirurgie din Chișinău.

“În familie am rude care au îmbrățișat nobila profesie de doctor și știu cât de importanți sunt pentru o societate sănătoasă. Le-am mulțumit pentru efortul lor extrem de important și pentru dedicația de care dau dovadă”, a menționat Vadim Brînzaniuc.

Candidatul a subliniat angajamentul său ferm față de susținerea profesionaliștilor din sistemul medical și a promis sprijin din partea Primăriei pentru acești eroi ai sănătății.

“I-am asigurat că vor avea toată susținerea Primăriei de acum înainte, pentru că ei merită mai mult. Le-am spus că venim la Primărie să schimbăm din temelii modul în care este condus astăzi orașul”, a continuat acesta.

Brînzaniuc și-a încheiat declarația cu un apel la dezvoltare și strălucire pentru Chișinău, arătându-și hotărârea de a aduce orașul în față și de a-i oferi comunității locale o administrație mai eficientă și orientată spre nevoile cetățenilor.

“Angajamentul meu este să aduc Chișinăul în față, să-i ofer dezvoltarea și strălucirea pe care o merită”, a punctat Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE la funcția de primar general al mun. Chișinău, alegerile locale generale fiind programate pentru data de 5 noiembrie curent.

Total
0
Shares
Total
0
Share