Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE: “Ne asumăm să fim cei care vom asigura eficiența și funcționalitatea CMC și vom apăra interesele oamenilor și al mediului de business”

Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE

Vadim Brînzaniuc, candidatul Partidului Social Democrat European (PSDE) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a lansat o declarație puternică astăzi, evidențiind problemele care au afectat Consiliul Municipal Chișinău în ultimii ani.

“Consiliul municipal Chișinău a fost, în ultimii ani, terenul luptelor de culise și al intereselor unor grupuri, care, în loc să ajute oamenii, n-au făcut decât să-și potolească propriile pofte, în detrimentul locuitorilor Capitalei și al mediului de afaceri. Acest lucru trebuie oprit”, a declarat Brînzaniuc.

El a continuat prin a adresa un apel către locuitorii Chișinăului: “Consiliul municipal Chișinău trebuie să fie locul unde se iau decizii benefice pentru dezvoltarea Chișinăului. Haosul care a domnit în ultimii ani în CMC trebuie încetat, iar pentru asta trebuie aleși oameni potriviți în funcțiile de consilieri municipali”.

Brînzaniuc a făcut un apel la încredere, îndemnând cetățenii să voteze pentru candidații PSDE. El și-a asumat angajamentul de a asigura eficiența și funcționalitatea Consiliului municipal, protejând interesele oamenilor și ale mediului de afaceri.

În încheiere, Brînzaniuc a subliniat: “Vă dau cuvântul meu de onoare că vom fi partenerii de încredere ai oamenilor de afaceri și vom pune legea în capul mesei. Nu vom mai permite ca cei care plătesc impozite și care aduc bani la buget să fie jecmăniți și să fie folosiți în scopuri obscure”.

Alegerile pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău au fost programate pentru data de 5 noiembrie.

Total
0
Shares
Total
0
Share