Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE: “Vom reabilita zonele de agrement după conceptul Parcului „Lumea Copiilor” din Sectorul 4 din București, unde am activat în ultima perioadă”

Zonele de agrement din Chișinău vor fi reabilitate după conceptul Parcului „Lumea Copiilor” din Sectorul 4 din București, promite Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE la funcția de primar general al mun. Chișinău, el subliniind că are experiența necesară, fiind angajat anterior în administrația din Chișinău și București.

“Această toamnă ne bucură cu temperaturi generoase și zile însorite! E timp frumos și vreme numai bună pentru plimbări și distracție cu cei mici, mai ales că mâine începe prima vacanță din acest an pentru elevi.

Singura mare problemă în acest context este ce să faci cu copii în vacanță, unde să-i duci ca să-și petreacă frumos timpul liber. Din păcate, astăzi, în Chișinău, nu există zone de agrement bine amenajate și sigure. Toate administrațiile de până acum au ignorat complet acest subiect. A mai rămas un singur parc de distracții mare în Chișinău, în care generația mea când erau copii își petrecea timpul și nu știu dacă aș recomanda copiilor mei să meargă acolo.

Desigur, în ultimii ani, locuri de agrement și de joacă au fost construite în centrele comerciale, însă te costă o avere să-ți lași copilul pentru o oră să petreacă în voie. Din păcate, mulți nu-și permit acest lux. De aceea, în următorii patru ani, îmi propun, împreună cu echipa Partidului Social Democrat European din Moldova, să reabilităm două zone mari de agrement din Capitală.

Este vorba despre cea din parcul Valea Trandafirilor și din Parcul „Dumitru Râșcanu”. Vom reconstrui din temelii aceste două zone mari de agrement, pentru a oferi distracție, dar și siguranță pentru cei care le vor vizita. Vom reabilita aceste zone după conceptul Parcului „Lumea Copiilor” din sectorul 4 din București, unde am activat în ultima perioadă.

Trebuie să avem grijă de copii și de viitorul lor, să le oferim posibilitatea să-și trăiască în voie și în siguranță copilăria”, a declarat Brînzaniuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share