Actual

Vadim Krasnoselski, supărat pe Chișinău: ”Politicienii moldoveni nu știu ce fac”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pretinsul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski a comentat și el decizia autorităților de la Chișinău de a interzice simbolurile Z și V, care promovează războiul sângeros din Ucraina, inclusiv panglica Sfântului Gheorghe, informează TV8

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Nu pot, pur și simplu nu am dreptul să desconsider acțiunile și comentariile oficialităților moldovenești cu privire la panglica Sf. Gheorghe, unul dintre simbolurile Marii Victorii. Politicienii moldoveni nu știu ce fac, lăudând pe Antonescu și pe criminalii naziști ca el, uitând de milioanele de victime ale celui de-al Doilea Război Mondial, distrugerea popoarelor, Holocaustul, lagărele de concentrare, camerele de gaz, crematoriile” scrie în comentariul său Krasnoselski, menționând că declarațiile autorităților de la Chișinău îi provoacă „repulsie până la dezgust”.

Krasnoselski a făcut aceste declarații după ce șefa statului, Maia Sandu, a anunțat că a promulgat legea care interzice simbolurile Z și V, dar și panglica Sf. Gheorghe. Șefa statului susține că Republica Moldova nu poate accepta folosirea simbolurilor invaziei ruse în Ucraina.

 

loading...

Comments are closed.