Economic

Valeriu Meșca este noul director al S.A. „Apă-Canal Chişinău”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 22 mai, în cadrul şedinţei Adunării generale a acţionarilor a S.A. „Apă-Canal Chişinău” a fost desemnată noua conducere a întreprinderii. Astfel, membrii Adunării generale au luat act de demisia Veronicăi Herța, director general al S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

Noul director general al furnizorului de apă a fost numit Valeriu Meșca.  În perioada 2005-2016 a fost director general Î. S. „Fabrica de sticlă” Chișinău, iar în 2011 a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii. A absolvit Universitatea Tehnică din Chișinău, facultatea mecanică. Precizăm că, Valeriu Meșca nu a avut și nu are nici o apartenență politică.

Tot, astăzi, în temeiul articolului art. 50, alin. (4), lit, c) din Legea cu privind societăţile pe acţiuni nr. 1134-XIII  din 02.044.1997, pct. 12.2 şi 12.3 din Statutul societăţii,  în funcţia de director economic al întreprinderii a fost numit Andrei Șaptefraț, angajat al S.R. L. „ Chișinău-Gaz” ,  în funcția de director tehnic, producție- Anatol Lichii, director tehnic, producție adjunct al S.A. „Apă-Canal Chişinău”, şi director relaţii cu clienţii – Viorel Bejan, șef Direcția control, Inspectoratul Principal de Stat.

loading...

Comments are closed.